Snøsikker tomt i de fineste fjellene

separator
Drømmer du om snøsikker helårshytte med innlandsklima på vestlandet? I såfall er Hodlekve i Sogndal helt perfekt.
  • Nye tomter

På vinterstid er det et hav av muligheter med hytte i Hodlekve;  langrenn, alpint, snowboard, jibbing, rail, halfpipe, frikjøring m.m. Ta skitrekket, gå til en topp og kjør ned. Ta deretter løssnøekspressen som går hver time tilbake til skitrekket.

På sommeren er det uante muligheter for sykling, toppturer, fjellklatring, kajakk, kano, fiske m.m. Sogndal sentrum ligger bare et kvarters bilkjøring unna tomtene.

Meget god beliggenhet

Med sin beliggenhet i Sogndalsdalen er tomtene i Hodlekve særlig godt plassert med unik natur og aktivitetstilbud både sommer og vinter. Det er alpinanlegg, fiskevann, turområder og et eldorado av fjelltopper. Området er av mange beskrevet som “topptur-mekka” med topper som Blåfjell, Togga, Frudalen og Skredfjellet. Hodlekve er kjent for puddersnø og løskjøring, og anlegget har en egen pudderekspressbuss som frakter skikjørerne tilbake til trekket.

Det er omtrent 10 minutters kjøring ned til Sogndal sentrum. Her finner man alle nødvendige servicetilbud.

I Sogndal er det mulig å leie båtplass, enten for korte eller lange perioder. Med bare 10-15 minutters kjøring ned til fjorden så er Hodlekve et populært sted å være også om sommeren.

Ambisiøse mål

Det er store planer for utvikling av området, og man tar mål av seg til å gjøre Hodlekve til det beste skistedet på Vestlandet. Hedda Hytter kan tilby tomter med nøkkelferdige hytter.

Ta kontakt med vår selger Camilla Frydenbø på 951 00 341 eller camilla@hedda.no for mer informasjon.