Den beste snøen og de fineste fjellene

separator
Drømmer du om snøsikker helårshytte med innlandsklima på vestlandet? I såfall er Hodlekve i Sogndal helt perfekt. Vi inviterer til tomtevisning i Hodlekve i Sogndal 17. september 2017.
  • Nye tomter

Vår visningshytte i Hodlekve er nå solgt, men det blir likevel visning/ åpen hytte søndag 17. september. Da inviteres det til tomtevisning i Hodlekve/ Sogndal Skisenter, og det blir også mulig å besøke hytta i høstferien (uke 41).

På vinterstid er det et hav av muligheter i Hodlekve;  langrenn, alpint, snowboard, jibbing, rail, halfpipe, frikjøring m.m. Ta skitrekket, gå til en topp og kjør ned. Ta deretter løssnøekspressen som går hver time tilbake til skitrekket. På sommeren er det uante muligheter for sykling, toppturer, fjellklatring, kajakk, kano, fiske m.m. Sogndal sentrum ligger bare et kvarters bilkjøring unna.

Beliggenhet

Med sin beliggenhet i Sogndalsdalen er tomtene i Hodlekve særlig godt plassert med unik natur og aktivitetstilbud både sommer og vinter. Det er alpinanlegg, fiskevann, turområder og et eldorado av fjelltopper. Området er av mange beskrevet som «topptur-mekka» med topper som Blåfjell, Togga, Frudalen og Skredfjellet. Hodlekve er kjent for puddersnø og løskjøring, og anlegget har en egen pudderekspressbuss som frakter skikjørerne tilbake til trekket.

Det er omtrent 10 minutters kjøring ned til Sogndal sentrum. Her finner man alle nødvendige servicetilbud.

I Sogndal er det mulig å leie båtplass, enten for korte eller lange perioder. Med bare 10-15 minutters kjøring ned til fjorden så er Hodlekve et populært sted å være også om sommeren.

Visning søndag 17. september og i høstferien

Det er store planer for utvikling av området, og man tar mål av seg til å gjøre Hodlekve til det beste skistedet på Vestlandet. Hedda Hytter kan tilby tomter med nøkkelferdige hytter, og inviterer til tomtebefaring søndag 17. september 2017.

I tillegg til visningen søndag 17. september så blir det mulig å komme på besøk i visningshytta i høstferien (uke 41). Vår selger, Camilla Frydenbø, er da tilstede i hytta for å holde visninger.

Ta kontakt med henne på 951 00 341 eller camilla@hedda.no for å avtale tid.