Vi søker ny byggeleder / prosjektleder

separator
Vi søker etter en byggeleder/prosjektleder for oppfølging av byggeprosjekter overfor tiltakshaver, offentlige instanser, egne monteringslag og andre underentreprenører / samarbeidspartnere. Kontorsted er fleksibelt i forhold til bosted.
  • Ledig stilling

Vi søker en person med relevant erfaring innenfor byggfag, som liker utfordringer, og er en god medspiller. Vi ser helst at du har lang erfaring innenfor byggfaget, og/eller har utdanning som bygningstekniker, Mester, eller ingeniør. Vi kan tilby ordnede arbeidsforhold i et meget godt arbeidsmiljø i en spennende og utfordrende bransje.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med prosjektsjef Jan Ove Røvang på 90607758.

Skriftlig søknad med CV og attester sendes til jan.ove.rovang@hedda.no innen 05.08.2021.

Ved å søke på stilling hos Hedda Hytter AS, samtykker du til at vi kan behandle dine personvernsopplysninger i rekrutteringssammenheng.

Se stillingen på finn.no her

HEDDA HYTTER AS skreddersyr hytter til kundens tomt og behov. HEDDA HYTTER AS har hovedkontor og produksjon i Hedalen (Valdres). Vi har i tillegg eget salgskontor på Norsk Hyttesenter (Hellerudsletta). Vi er i dag 35 ansatte, og har en omsetning på ca. 90 millioner kroner. Hovedtyngden av hyttene leveres og bygges i Sør-Norge.