Hedda Hytter søker salgsrådgiver

separator
Har du lyst og motivasjon til å være med på Hedda-laget? Vi søker nå en salgsrådgiver med arbeidssted ved vårt hyttetun ved Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta like utenfor Oslo.
  • Ledig stilling

Som salgsrådgiver vil du få ansvar for å følge opp henvendelser fra våre kunder og være kunderådgiver frem til signert kontrakt av hytter og tomter. Ved å forstå kundens forventninger og rammer, legges grunnlaget for å skreddersy en hyttedrøm som både vi og kunden kan være stolte av.

Som salgsrådgiver i Hedda hytter vil du få en spennende og utfordrende jobb hvor du i stor grad styrer din egen hverdag. Du vil jobbe tett med ressurspersoner innen salg, markedsføring og byggeledelse, og din arbeidsplass vil være på Hellerudsletta i tillegg til befaringer i vårt markedsområde. Det må også påregnes noe messe- og møtevirksomhet utenfor Hellerudsletta.

Vi søker fortrinnsvis en person som har bakgrunn fra hytte- eller boligutvikling, eller med erfaring som eiendomsmegler eller fra annen eiendomsvirksomhet. At du har god forståelse for oppføring av boliger/hytter, samt tomte- og eiendomsutvikling generelt, er avgjørende.

Vi gleder oss til å få deg med på laget!

For mer opplysninger om stillingen, se annonse på finn.no.

Søknadsfrist er 16. august 2020.