Ny HEDVIG-hytte til salgs på Skurveknatten i Hedalsfjellet

separator
Skurveknatten ligger helt syd i Valdres, på terskelen til høyfjellet. Med preparerte løyper utenfor dørstokken og kun 2,5 timer fra Oslo har vi nå en nyoppført HEDVIG-hytte til salgs.
  • Hytter

Velkommen til Hedalsfjellet

Fra Skurveknatten i Hedalsfjellet har du direkte tilgang til et av de beste høystandard løypenett nær Oslo, med varierte turmål opp mot 1.150 moh. Her finner du over 12 mil med flotte løyper som tar deg opp på høyfjellet eller inn i lunere skogsterreng – alt etter værforholdene.

Sommeren byr på flotte turmuligheter, både i fjell- og skogsterreng. Med ett felles fiskekort kan du fiske i alle vann i Hedalen, Hedalsfjellet og Vassfaret. Jaktinteresserte kan søke om jaktkort for rype i snaufjellet. Over 80 mil med skogsbilvei innbyr til mange fine sykkelturer.

Du kan lese mer om Skurveknatten og Hedalsfjellet her.

Ny hytte til høsten?

I dette flotte fjellområdet har vi nå en nyoppført HEDVIG-hytte på 85 kvm til salgs med overtakelse 1. oktober 2021. Hytta ligger nydelig og solrikt til med vid utsikt over fjellet. Her er det innlagt strøm, vann, avløp og gulvvarme i bad, gang, stue og kjøkken. Her kan du laste ned prospekt for hytta.

Flere tomter tilgjengelig

Om du ønsker en HEDVIG med en annen løsning eller deg en HEDDA-hytte, har vi fortsatt 10 av 18 romslige tomter tilgjengelig.

Kontakt oss for mer informasjon om hytta eller tomtene:

Helge Nordby
T: 908 45 496
E: helge@hedda.no

eller

Beate Auren Fossholt
T: 990 37 485
E: beate@hedda.no