Oslo 20160313. Skiskytter-VM i Oslo 2016: Johannes Thingnes Bø med alle VM-medaljene sine etter 15 km fellesstart for menn i Holmenkollen søndag. Bø tok gull på fellesstarten. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Stolt sponsor

separator
Hedda Hytter gratulerer Johannes Thingnes Bø med et fantastisk gjennomført VM i Holmenkollen 2016.
  • Aktuelt

VM i Holmenkollen 2016 ble en suksess for Johannes Thingnes Bø, og Hedda Hytter er selvfølgelig en kjempe stolt sponsor. VM`s første øvelse var mix-stafett, hvor laget gikk inn til en flott tredjeplass. I tillegg gikk herrelaget inn til gull på stafetten lørdag. Denne lørdagen var en stor gjeng fra Hedda Hytter samlet i Holmenkollen, så det ble stor jubel når det overlegne gullet var et faktum. Den siste øvelsen, fellesstarten, ble en thriller med en spennende spurt, hvor Johannes passerte målstreken 2,8 sekunder foran Fourcade.

Å gå inn i et sponsorsamarbeid med Johannes Thingnes Bø, var et ønske for Hedda Hytter. Hedda Hytter har verdier som også Johannes Thingnes Bø representerer. Våre sportshytter skal appellere til  mennesker som har en aktiv livsstil, og som ønsker nærhet til naturen.

Gå for gull når du skal bygge hytte!