Innflytningsklar HEDDA sportshytte på Sjusjøen til salgs

separator
Nå kan drømmen om din egen sportshytte være nærmere enn du tror. Nå har vi en nyoppført og innflytningsklar HEDDA LA59 til salgs på Sjusjøen.
  • Aktuelt

Sjusjøen er et eldorado for friluftsliv både sommer og vinter. På vinterstid kan området lokke med et løypenett på 350 km oppkjørte skiløyper og kort avstand til ski/skiskytterarena. Sjusjøen Cafè ligger kort vei fra tomteområdet, i tilknytning til skisenteret. Sjusjøen Skisenter har et alpinanlegg med seksseters ekspressheis. Lengste nedfart er 2,2 km lang, men det er også tilrettelagt for de minste barna, med gratis barnebakke som er 300 meter lang.

På sommeren er det mange turstier å velge mellom, med muligheter for flere utflukter i fjellet. Området er godt tilrettelagt for sykling, gode jakt og fiskemuligheter og det er kort vei opp på snaufjellet (Heståsen/Lunkefjell). Jakt- og fiskekort får du kjøpt gjennom Ringsaker Jakt- og Fiskeområde, RJFO.

LA59 har hems og overbygget tak med inngangsparti og sportsbod på én av hyttas langsider.
Den nyoppførte hytta på Sjusjøen inneholder overbygget inngang, vindfang, gang, kjøkken med spisestue, tre soverom, bad, bod, stue med dagseng og overbygget terrasse.

  • BYA: 75 kvm
  • BRA: 64,4 kvm
  • Hems: 7,2 kvm

Pris: 3.249.000,-

Dokumentavgift kr 23.500,–  (2,5% av tomteverdien) og tilkoblingsavgifter ca kr 82.000,- tilkommer.

Last ned prospekt her.

Ta kontakt med Odmar Ramstad på telefon 934 64 387 eller Beate Fossholt på telefon 990 37 485‬ for mer informasjon.