Prosjektert HEDDA sportshytte på Sjusjøen til salgs

separator
Nå kan drømmen om din egen sportshytte være nærmere enn du tror. Denne våren oppfører vi en HEDDA L59 for salg på Sjusjøen.
  • Aktuelt

Sjusjøen er et eldorado for friluftsliv både sommer og vinter. På vinterstid kan området lokke med et løypenett på 350 km oppkjørte skiløyper og kort avstand til ski/skiskytterarena. Sjusjøen Cafè ligger kort vei fra tomteområdet, i tilknytning til skisenteret. Sjusjøen Skisenter har et alpinanlegg med seksseters ekspressheis. Lengste nedfart er 2,2 km lang, men det er også tilrettelagt for de minste barna, med gratis barnebakke som er 300 meter lang.

På sommeren er det mange turstier å velge mellom, med muligheter for flere utflukter i fjellet. Området er godt tilrettelagt for sykling, gode jakt og fiskemuligheter og det er kort vei opp på snaufjellet (Heståsen/Lunkefjell). Jakt- og fiskekort får du kjøpt gjennom Ringsaker Jakt- og Fiskeområde, RJFO.

HEDDA L59 er en enskipet løsning med hems og inneholder gang med plass til garderobe, 3 soverom med plass til plassbygde familiekøyer, hemsløsning, bad, kjøkken og stue med plass til vår populære plassbygde karnappsofa. Samt en romslig bod. Hytta har også overbygget inngangs- og terasseparti.

Last ned prospekt her.

  • BYA: 75 kvm
  • BRA: 64,4 kvm
  • Hems: 7,2 kvm

Pris: 2.940.000,-

Ta kontakt med Odmar Ramstad på telefon 934 64 387 eller Beate Fossholt på telefon 990 37 485‬ for mer informasjon.