Johannes er klar for verdenscupen!

separator
Til helgen er det igjen sesongstart skiskyting på Sjusjøen, og Johannes er på plass på hytta og klar for konkurranse!
  • Aktuelt

Det er nå ganske nøyaktig et år siden Johannes Thingnes Bø fikk overlevert sin Hedvig-hytte på Sjusjøen. I løpet av denne tiden har han brukt hytta svært mye, og på telefon fra bilen forteller han at han er svært godt fornøyd. Motivasjonen er på topp, og han gleder seg til endelig å få startnummer på brystet under årets sesongstart.

Johannes er på plass på Sjusjøen for årets sesongstart!

– Hytta gjør at jeg komme tidlig på snø det er en kjempefordel når målet er å kapre en sammenlagt verdenscup-seier, sier Johannes.

Johannes foran sin HEDVIG på Sjusjøen levert av Hedda Hytter i 2017. Foto: Geir Olsen.

Hyggelig samlingspunkt

Hytta har også vist seg å være et flott sted å samle familie og venner. Under sesongstarten i fjor var alle hyttas 12 sengeplasser fylt opp, og i år blir det like mange som får husly i Johannes’ Hedvig-hytte. Romjul og nyttårsfeiring på hytta i fjor ga også mersmak. Husfruen Hedda er også glad i hytta, og har planer om å ta med seg en gjeng gode venninner på hyttetur før jul.

Godt utstyrt anneks

I tillegg til hovedhytta har Hedda Hytter levert et anneks som Johannes har innredet med et rikt utvalg av treningsapparater fra Sportsmaster. Med skiløypa rett utenfor døra og eget treningsstudio for styrketrening er alt lagt til rette for sesongen. Den kranglete ryggen er tilbake på plass, og alle muskelgrupper er trent opp etter alle kunstens regler.

Vi sparker i gang en ny sesong med Johannes og krysser fingrene for verdenscupseier!

Kjøkkenet er stort og har god plass til venner og familie foto: Geir Olsen.