Besøk oss på Hyttehallingen 2019

separator
Hedda Hytter er til stede på Hyttehallingen 20.–22. september. Ta turen innom oss i Thonhallen på Flå og hør hva vi kan tilby av tomter og hytter.
  • Aktuelt

Hedda Hytter har seks tomter for salg på Turufjell, og to av disse er allerede prosjektert med én HEDDA sportshytte og én HEDVIG.

Turufjell ligger på solsiden i Flå – først i Hallingdal. Området dekker ca. 13.700 mål og åpner for utvikling av ca. 2.000 hytter. I planen ligger også etablering av et sentrumsområde med blant annet butikker, leiligheter, hotell og alpinanlegg. Turufjell ligger mellom 650 moh. og 1.000 moh. 

Alt areal som ligger over 1.000 moh. er friområder som tilhører Flå østre Grunneierlag, med til sammen 140.000 mål. Det legges tilrette for offentlig vann og avløp til alle hyttene på Turufjell. Alle hyttene får fiber fra Telenor. Dette bidrar også til utvikling av mobilnettet i og rundt området. En plan på denne størrelsen muliggjør helhetlig tenkning for uvikling av området. 

Det er lagt stor vekt på naturlig allsidighet i hvordan bebyggelsen skal se ut, og de estetiske hensynene er godt ivaretatt. Turufjell blir en vakker hyttegrend som former seg fint i og etter landskapet; ikke et byggefelt på fjellet.

Ta turen innom oss på Hyttehallingen 2019, og hør mer om våre hytteprosjekter på Turufjell og andre spennende destinasjoner.

Åpningstider:
Fredag 12-19
Lørdag 10-16
Søndag 12-17

Det er gratis inngang for publikum på Hyttehallingen.
Gode parkeringsmuligheter i Flå sentrum, i tillegg til skiltede parkeringsplasser for Hyttehallingen.

Velkommen