60 kvm HEDVIG-hytte på Sjusjøen

separator
HEDVIG er tilpasset nye generasjoners hytteliv. Den er moderne, elegant og nyskapende. Samtidig ujålete og upretensiøs. Nå har vi for salg en HEDVIG 60 kvm hytte på tomt nr. 1, Svarthaugen Vest, 2612 Sjusjøen
  • Aktuelt

Sjusjøen er et eldorado for friluftsliv både sommer og vinter. På vinterstid kan området lokke med et løypenett på 350 km oppkjørte skiløyper og kort avstand til ski/skiskytterarena. Sjusjøen Cafè ligger kort vei fra tomteområdet, i tilknytning til skisenteret. Sjusjøen Skisenter har et alpinanlegg med seksseters ekspressheis. Lengste nedfart er 2,2 km lang, men det er også tilrettelagt for de minste barna, med gratis barnebakke som er 300 meter lang.

På sommeren er det mange turstier å velge mellom, med muligheter for flere utflukter i fjellet. Området er godt tilrettelagt for sykling, gode jakt og fiskemuligheter og det er kort vei opp på snaufjellet (Heståsen/Lunkefjell). Jakt- og fiskekort får du kjøpt gjennom Ringsaker Jakt- og Fiskeområde, RJFO.

HEDVIG er tilrettelagt for dagens krav til komfort, men samtidig forankret i den norske, nøkterne hyttetradisjonen. HEDVIG er fri for unødvendige detaljer og pynt, men har gjennomført og tidløs formgivning, godt utprøvde løsninger, solid håndverk og materialer av høy kvalitet.

Last ned prospekt her.

  • BYA: 60,4 kvm
  • BRA: 52,3 kvm
  • Hems: 22,7 kvm

Pris: 2.870.000,-

Ta kontakt med Ole-Henrik Hverven på telefon  481 47 064 for mer informasjon.

Karnapp med vindu i stuen gir en hyggelig sitteplass med utsyn.
Karnapp med vindu i stuen gir en hyggelig sitteplass med utsyn.