Lett å være i godt humør etter en så fantastisk sesong.

Fire nye år!

separator
Onsdag 11. april var det storfint besøk i Hedalen. Da kom Johannes Thingnes Bø for å signere en videreføring av sponsoravtalen og kaste glans over Hedda Hytters egen hjembygd.
  • Aktuelt

Hedda Hytter signerte i 2014 en fireårs sponsoravtale med Johannes. Foruten å ha vår logo på geværetuiet hans, har vi hatt glede av å presentere ham som en god ambassadør for våre hytter gjennom annonsering og mediedekning.

– Vi er veldig glade for at Johannes ønsker å videreføre samarbeidet med oss, sier daglig leder Magne Omsrud. Han er en komplett idrettsutøver som representerer kvaliteter vi i Hedda Hytter kan identifisere oss med.

Optimalt med egen hytte

På tampen av 2017 sto også Johannes’ egen Hedvig-hytte ferdig på Sjusjøen. Der fikk han optimale treningsforhold under oppkjøringen mot OL i PyeongChang.

– Jeg er kjempefornøyd med hytta! Det er helt perfekt å kunne være på Sjusjøen og trene over lengre perioder. Jeg har nok vært tilsammen halvannen måned på hytta siden slutten av november, og du skal ikke se bort fra at den var en viktig faktor for å kunne dra i land OL-gullet, sier Johannes med overbevisning.

På standplass i fabrikken

Etter at Johannes hadde signert for fire nye år med Hedda Hytter var det tid for gullkake og skytekonkurranse med lasergevær på hyttefabrikken. Med med innlagt løperunde fikk alle utfordret skyteferdighetene sine med rask puls og tidspress. Ekstra fornøyd var kanskje Ronny Bratteng som skjøv Johannes knepent ned på 2. plass i den avgjørende runden.

Gunhild Kjensrud får skyteveiledning av OL-vinneren.

17. mai-stemning på stadion

Deretter var det duket for sportslige aktiviteter på skistadion i Hedalen. Størsteparten av bygda var med å skape en tilnærmet 17. mai-stemning i den skarpe vårsola, og Johannes sendte av gårde 49 barn i årets siste skirenn. Som avslutning utfordret Johannes fem ungdommer til sprintstafett der han selv skulle gå alle fem rundene. Man skulle kanskje tro handikappet ville gjøre det spennende, men selv med en innlagt drikkepause for Johannes underveis seilte han lekent inn til seier på siste etappe.

Det ble lagt inn drikkepause som ekstra handikap for Johannes under stafetten.

Johannes er nå 25 år, og har faktisk oppnådd sterkere resultater enn det Ole Einar Bjørndalen hadde da han var på samme alder.

– Normalt er en skiskytter på topp av karrieren når de er 28 år. Jeg er raskest i sporet, så med videre finsliping av skytingen har jeg enda mer å gå på, sier Johannes.

Det lover godt. Med Hedda Hytters logo på etuiet kan vi se frem til å følge Johannes i mange spennende konkurranser i verdenstoppen – med OL i Beijing 2022 til å toppe det hele.

– Jeg har stor glede av samarbeidet med Hedda Hytter. Jeg har hatt andre interesserte på døra, men for meg er det inspirerende å kunne representere en bedrift som står for kvalitet gjennom generasjoner. For en bygdegutt som meg blir det litt som å komme hjem, sier Johannes.

Til sommeren gifter OL-vinneren seg med sin HEDDA, og med HEDVIG på Sjusjøen representerer han oss godt på alle fronter. Vi gleder oss til fire nye år med Johannes, og ønsker ham lykke til med bryllup og den kommende sesongen.

Johannes serverte gullkake til markedsansvarlig Helge Nordby og de andre ansatte.
Mye godt humør og god stemning under Johannes’ besøk på fabrikken i Hedalen.

Ronny Bratteng hadde grunn til å være stolt etter seieren over OL-vinneren.
TIlnærmet 17. mai-stemning på Hedalen skistadion.
Johannes sendte barna ut fra start i årets siste skirenn i Hedalen.
Johannes seiler lekent inn til seier foran Gunnar Fossholt i solo-stafetten mot hedølingene.
Johannes gleder seg over fire nye år med Hedda Hytter.