Vi gir deg inspirasjon til påskedrømmen

separator
Vi går en spesiell påske i møte. En påske hvor ikke alle kan reise på hytta, men må gjøre sitt for å bidra til at vi sammen kommer oss gjennom denne utfordrende tiden. Hedda Hytter elsker hyttelivet og er godt rustet for videre hytteproduksjon når livet er tilbake til normalen.
  • Aktuelt

I mellomtiden lever fortsatt hyttedrømmen hos mange. Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta holder offisielt stengt, men åpner igjen torsdag 16. april. I mellomtiden kan du gjerne ta deg en tur innom for å se utstillingshyttene fra utsiden. Tar du kontakt med oss kan vi også avtale en privat visning i våre hytter på Hellerudsletta – eller en tomtebefaring i de områdene vi har tomter til salgs. Vi følger selvsagt alle offisielle smittevernsregler.

For å gjøre hyttene litt mer tilgjengelige i den spesielle tiden vi er inne i, har Norsk Hyttesenter laget korte presentasjonsvideoer av både HEDDA og HEDVIG (klikk på linkene og la deg inspirere).

Kikk også gjerne innom vår Instagram-konto, Facebook-konto eller utforsk nettsidene våre – hvor du finner mye flott inspirasjon.

Vi i Hedda Hytter gleder oss til å høre om dine hyttedrømmer, og ønsker alle en riktig god påske!

 

For privatvisning på tomt, eller på en av våre visningshytter på Norsk Hyttesenter, ta kontakt med oss:

 

Odmar Ramstad, tel: 934 64 387

Marie-Christine Christensen Grundvig, tel: 982 02 996

Helge Nordby, tel: 908 45 496

Beate Auren Fossholt, tel.  990 37 485

Suldal/Stavanger, tel. 52 79 63 00

 

Vi ser frem til å oppfylle din drøm om en HEDDA- eller HEDVIG-hytte.