Velkommen til hyttemesse 6.-8. mai

separator
På grunn av smittesituasjonen er det bestemt å avlyse vårens hyttemesse på Hellerudsletta. Men fortvil ikke. Det blir i år digital hyttemesse der vi vil være hjertelig tilstede for å høre om dine hyttedrømmer og fortelle hva vi kan hjelpe deg med
  • Aktuelt

Selv om vårens hytttemesse er avlyst på grunn av korona, ønsker vi deg allikevel velkommen til digital hyttemesse 6.-8. mai.  Her vil våre gode rådgivere være tilstede, og de gleder seg til å høre om hvor du drømmer om å bygge hytte. Vi håper å kunne ta i mot våre hyttekunder på Hellerudsletta om ikke alt for lenge, og at vi på hyttemessen i september igjen kan møtes fysisk.

Du finner link til vårens digitale hyttemesse her.

Vi håper smittesituasjonen bedrer seg, og at vi snart kan møte våre hyttekunder i Hedda-paviljongen på Hellerudsletta.

Har du allerede skaffet deg tomt?

Har du allerede anskaffet tomt og er nysgjerrig på HEDDA eller HEDVIG? Ta med deg dokumentasjon i form av reguleringsplan- og bestemmelser, situasjonskart og gjerne bilder fra tomta. Det gjør det lettere for oss å hjelpe deg med planleggingen. For oss er ikke en hytte bare en boks som settes på en grunnmur. Vi er levende opptatt av å utnytte tomtas kvaliteter og egenskaper slik at hytta blir liggende optimalt i omgivelsene til glede for deg og de som ferdes i naturen. I tillegg skreddersyr vi både størrelse og løsninger for å dekke dine spesielle behov.

Velkommen, vi gleder oss til en god hytteprat med deg!

Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta er for tiden korona-stengt. Når vi igjen kan ta i mot folk hos Hedda Hytter på Hellerudsletta er åpningstidene:

Torsdag 12:00-20:00
Fredag: 10:00-16:00
Lørdag: 10:00-16:00