Dette lover godt!

separator
Endelig kan skiskytterne ønske sesongen velkommen, og Hedda Hytter er på plass for å følge Johannes og resten av landslaget.
  • Aktuelt

Dagen har kommet og sesongen er i gang for Skiskytterne. Siden 1. mai har utøverne jobbet planmessig og systematisk for å forberede seg til OL i Pyeongchang i februar, og under åpningen på Sjusjøen kan de endelig kjenne på nerver og spisse konkurranseinstinktet. Hedda Hytter har tatt turen til Sjusjøen for å være med på festen, og vi synes selvfølgelig det er ekstra spennende å følge vår egen Johannes Thingnes Bø.

På plass i egen hytte

Bare to uker før arrangementet fikk Johannes overlevert en splitter ny Hedvig-hytte fra Hedda Hytter  rett ved skiskytterstadion, og her har han innkvartert hele familien for denne viktige helgen. Selv den til tider lett irriterende storebroren og rivalen Tarjei har han sluppet inn over dørstokken.

Lørdagen åpnet med sprint for kvinner, og Denise Herrmann klatret til topps på pallen, mens beste norske kvinne ble Hilde Fenne fra Voss på 5. plass.

Finjustering på skytingen nå, så er vi der!

Full av forventning etter en matbit i VIP-teltet kledde vi oss opp for å møte snødrevet på stadion. Johannes gikk ut som nr. 127 og fra første stavtak så vi dette kom til å gå fort. Og det gjorde det. Johannes var raskest i sporet, og selv med to bom på standplass sikret han seg bronse og pallplass.

Johannes er helt klart i toppform og klar for sesongen, og at han vil kreve sin plass på pallen i tiden som kommer er vi ikke i tvil om.

Vi kryser fingerene og ønsker lykke til!