Besøk oss på tomte- og hyttemessen 7.-9. september 2018!

separator
I år er hyttemessen på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta spesielt tilrettelagt for deg som er i tanker om å bygge hytte.
  • Aktuelt

Dette er høstens store begivenhet for alle som er interessert hytte- og friluftsliv. Dette blir et storslagent arrangement i den flotte hyttegrenda på Hellerudsletta 7.-9. september. Hedda Hytter er hjertelig tilstede på Hedda-tunet, med dyktige rådgivere som er interessert i å høre om hvor du drømmer om å bygge hytte. Vi kan tilby et rikt utvalg tomter over hele landet.

Kanskje har du tomt?

Om du allerede har tomt, ta med deg dokumentasjon i form av reguleringsplan- og bestemmelser, situasjonskart og gjerne bilder fra tomta. Det gjør det lettere for oss å hjelpe deg med planleggingen. For oss er ikke en hytte bare en boks som settes på en grunnmur. Vi er levende opptatt av å utnytte tomtas kvaliteter og egenskaper slik at hytta blir liggende optimalt i omgivelsene til glede for deg og de som ferdes i naturen. I tillegg skreddersyr vi både størrelse og løsninger for å dekke dine spesielle behov.

Velkommen, vi gleder oss til en god hytteprat med deg under messa!
norskhyttesenter.no

Åpningstider:

Fredag, lørdag og søndag: 11:00-17:00

Gratis inngang og parkering for alle besøkende!