Velkommen til oss på Hedda-tunet

separator
På grunn av smittesituasjonen er det bestemt å avlyse tomte- og hyttemessen på Hellerudsletta 4.-6. september. Om du allikevel er på utkikk etter tomt og hytte holder Hedda-tunet åpent også denne helgen, og vi har spennende tomteområder å fortelle om. Vi følger selvfølgelig alle smittevernsråd i tråd med myndighetenes anbefalinger.
  • Aktuelt

Selv om tomte- og hytttemesasen er avlyst på grunn av korona, er vi allikevel tilstede på Hedda-tunet. Med behørige smittevernstiltak og dyktige rådgivere gleder vi oss til å høre om hvor du drømmer om å bygge hytte. Denne helgen fyrer vi opp bålpanne og gleder oss til en hyggelig hytteprat med deg. Vi har ledige tomter i mange spennende områder, bl.a. Hedalsfjellet, Turufjell, Robølshøvda og på Sjusjøen. Om det ikke passer den aktuelle helgen holder vi åpent torsdag til lørdag hver uke.

Ta en kopp kaffe med oss i vår trivelige Hedda-paviljong og fortell oss om dine hyttedrømmer.

Har du allerede skaffet deg tomt?

Har du allerede anskaffet tomt og er nysgjerrig på HEDDA eller HEDVIG? Ta med deg dokumentasjon i form av reguleringsplan- og bestemmelser, situasjonskart og gjerne bilder fra tomta. Det gjør det lettere for oss å hjelpe deg med planleggingen. For oss er ikke en hytte bare en boks som settes på en grunnmur. Vi er levende opptatt av å utnytte tomtas kvaliteter og egenskaper slik at hytta blir liggende optimalt i omgivelsene til glede for deg og de som ferdes i naturen. I tillegg skreddersyr vi både størrelse og løsninger for å dekke dine spesielle behov.

Velkommen, vi gleder oss til en god hytteprat med deg!

Vi følger alle smittevernsråd, og har har god plass til å holde en meters avstand.

Åpningstider hos Hedda Hytter på Hellerudsletta:

Torsdag 12:00-20:00
Fredag: 10:00-16:00
Lørdag: 10:00-16:00